Haber

Sinop Emek Barış Demokrasi Platformu Yöneticisi: Mevcut hükümetten memnun olanlar azınlıkta

MUSTAFA USTA

Sinop Emek Barış Demokrasi Platformu Yöneticisi Muzaffer Gençdoğan, “Mevcut iktidardan memnun olanlar artık azınlıkta. Çünkü 20 yılı aşkın süredir bu politikaların sebebi olan bir iktidardan bu toplumda yaşayan herkes nasıl memnun olabilir?” ?” söz konusu.

Sinop Emek Barış Demokrasi Platformu yöneticisi Muzaffer Gençdoğan, 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında bir açıklama yaptı. Gençdoğan şunları söyledi:

“Kesinlikle memnun değiliz. Memnuniyetten bahsetmek bile yaşayan insanların konusu olmamalı. Neden mutlu değiliz çünkü dünyadaki savaşlar, çıkar çatışmaları, toplumsal baskılar, ayrımcılık ve daha birçok nedenden dolayı memnuniyetten söz edemiyoruz. Ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar bu gelişmelerden ayrı tutulamadığı için ekonomik sorunlar da ortaya çıkıyor.Temel sorunların temel bir parçası olarak bizi ezmeye devam ediyor.Mevcut iktidardan memnun olanlar artık bana göre azınlıkta. çünkü 20 yılı aşkın süredir bu politikaların sebebi olan bir hükümetten bu toplumda yaşayan herkes nasıl memnun olabilir?” Çıkardığı yasa tasarısını şimdiden sorgulamaya başlamış olmalı. Sorgulasınlar ki nasıl bir bedel ödediklerini anlasınlar.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu