Haber

TFF acı haberi verdi: Depremde 5 hakem ve 1 gözlemci hayatını kaybetti

Türkiye’yi vuran Kahramanmaraş merkezli depremler sportoplumu boğan acı haberler gelmeye devam ediyor Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı son açıklamada Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’da hayatını kaybeden hakem ve gözlemcilerin olduğunu duyurdu.

TFF GÜZEL HABERİ VERDİ

TFF’den yapılan açıklamada, “Ülkemizi kasıp kavuran deprem felaketinde çeşitli klasmanlarda görev yapan bazı hakem ve gözlemcilerimizin hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kahramanmaraş il hakemi Furkan Kürşad Demir , Gaziantep il gözlemcisi Cevdet Karakurt ve Hatay’da aday hakemlerimiz Cevher Çakmak ve Ceren Çakmak kardeşlerimizi, Hatay’da yine il hakemi olan Hasan Bihan’ı ve bölge yardımcı hakemi Eyyüp Saydam’ı maalesef kaybettik.

“MUTLU MİLLETİMİZİN BAŞI”

Merhum hakem ve gözlemcilerimize Allah’tan rahmet; Kederli ailesine, yakınlarına ve tüm futbol camiamıza başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağolsun” dedi.

manyas-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu