Yaşam

Survivor 2023’te Nefise ve Yusuf İstanbul’dan direk yarı finale çıkıyor

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 büyük finali için geri sayım başladı. İstanbul’da yapılacak yarı finale direkt çıkacak iki yarışmacının dün akşam geleceği kesinleşti.

NEFISE VE YUSUF YARI FİNALDE

Dün akşam oynanan son parkur maçında emeği geçen Nefise, Yusuf, Ertuğ ve Özgür, İstanbul’a yarı finalist olarak gelmek için ter döktü. Çetin mücadelenin ardından Nefise ve Yusuf, İstanbul’da doğrudan yarı finale çıkma hakkını elde ederek ilk iki yarı finalist oldular. Yarışın birincisi Yusuf kendini kuma atarak dakikalarca gözyaşı döktü. Aylardır sağlam parkurlarda mücadele eden ve şu anda Survivor’da yer alan tek kadın yarışmacı Nefise, kazandıktan sonra “Kalbim sızlıyor” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

“SAÇ KIRICI OLDUM”

Maçın ardından ada meclisinde konuşan Nefise, yaşadığı zor günler nedeniyle saçlarını kestirdiğini söyledi. Yusuf ise yarış bittikten sonra kazandığına inanamadığını ve tekrar yarışacağını düşündüğünü söyledi.

Dominik’ten yapılan son oylamada Ertuğ ve Özgür için SMS oylamasına başlandı. Oylamada daha az SMS alan Survivor, 2023 yılını dördüncü sırada bitirecek.

afsinajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu