İş

Monster Notebook Abra Modellerinde İndirim Fırsatı

Yeni bir dizüstü bilgisayar satın almak istiyorsanız, seçin Canavar Defter Abra Modeller için 1000 TL indirim kuponu sunulmaktadır. Önümüzdeki hafta sona erecek olan kampanyanın detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Monster Notebook Abra Modelleri İçin Kaçırılmayacak Fırsat!

Monster Notebook, yarıyıl tatillerine özel kampanyalarına ek olarak seçili Abra modellerinde 1000 TL’lik özel indirim kuponu sunuyor. Hem oyun tutkunları hem de uzmanlık gerektiren iş alanlarında çalışan profesyoneller için tasarlanmış yüksek performanslı Abra A7 V14.2 ve Abra A7 V14.2.1 modellerinde geçerli 1000 TL indirim kuponu kampanyası 31 Ocak 2023 tarihine kadar devam ediyor. GeForce RTX 3050 Ti ile bu bilgisayarlar 1000 TL indirimle, ABRA1000Kodu girerek kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Oyunda performans, diğer uygulamalarda üretkenlik çekirdekleri

IPSOS 2022 oyun bilgisayarı araştırmasına göre en çok tercih edilen oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, Abra A7 V14.2 ve Abra A7 V14.2.1 modellerini 12. nesil yüksek performanslı H serisi işlemcilerle yeniledi. Bu modellerdeki işlemcilerin yapay zeka ile güçlendirilmiş yapısı düşük güç tüketimi ve yüksek performans sunuyor.

4 performans ve 8 üretkenlik çekirdeği sayesinde Abra A7 V14.2 serisi, oyun oynarken performans çekirdeklerini ve arka planda açık olan uygulamalar için üretkenlik çekirdeklerini kullanır. Bu sayede bu modeller hem oyun tutkunlarına hem de iş profesyonellerine sıra dışı bir deneyim vaat ediyor.

Işın izleme teknolojisiyle sinema kalitesinde oyun deneyimi

Işığın fiziksel davranışını simüle ederek görsel detaylarda gerçekçilik yaratan ışın izleme teknolojisi, GeForce RTX 3050 Ti ekran kartı sayesinde Monster Notebook Abra A7 V14.2 modellerinde üstün bir görsel deneyim sunuyor. NVIDIA tarafından 2. nesil RTX mimarisi ile üretilen bu teknoloji, yapay zeka takviyesi ile eşsiz performans sağlıyor.

Yüksek hızlı SSD ve RAM desteği

Abra A7 V14.2 modellerinde bulunan yüksek hızlı PCIe 4.0 uyumlu Gen4 SSD tabanı ve DDR4-3200 Mhz yüksek bellek frekansı, hem oyunculara hem de iş profesyonellerine akıcı bir deneyim sunuyor. Abra A7 V14.2 modelleri, 64 GB’a kadar genişletilebilen RAM ve 4 TB’a kadar SSD seçenekleri ile yüksek performans gerektiren oyun ve uygulamalarda tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Monster Notebook’ta yeni nesil soğutma teknolojileri

3. nesil Xcooling soğutma teknolojisi ile Abra A7 V14.2 modelleri etkin bir soğutma performansı sunuyor. Yüksek performans gerektiren işlemlerle ısınan yongalar, 3. nesil Xcooling teknolojisi ile soğutularak termal darboğaza girme sorununun önüne geçiliyor.

Son gün 31 Ocak

Ödeme sırasında ABRA1000 kodu kullanılarak kullanılabilen Abra A7 V14.2 ve Abra A7 V14.2.1 modellerinde geçerli olan 1000 TL indirim kampanyası hakkında detaylı bilgi için kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu