Yaşam

Milyoner Olmanın En Kolay ve En Zor Olduğu Ülkeler [Güncellendi]

İndirim kodları ve para iadesi gibi özelliklerle çevrimiçi alışverişi daha ucuza getirmeye yardımcı oluyor. Pikodi Zaman zaman dikkat çekici kamuoyu araştırmaları da yapıyor. Bu içerikte; Platformun son araştırması, ülke bazında gerçek bir milyoner olmanın ne kadar sürdüğü oldu. Sonuçlar Türkiye için pek iyi değil. iç açıcı değil.

Picodi, Numbeo adlı bir platformun aylık ortalama maaş verilerini kullanarak yaptığı araştırmasında, 1 milyon euro kazanmak için Hangi ülkede ne kadar iş yapılması gerektiğini gösterdi. 102 ülkeyi kapsayan araştırma, Türkiye’de 1 milyon euro kazanmak isteyen bir vatandaş. 214 yıl 8 ay Çalışması gerektiği ortaya çıktı. Diğer bir deyişle, Türkiye’de bir birey, hayatının geri kalanını ortalama maaşlı bir çalışan olarak geçirse bile, bir euro milyoneridir. yapamamak.

Euro milyoneri olmanın en kolay olduğu ülkeler:

Araştırmalara göre dünyada 1 milyon euro kazanmanın en kolay olduğu ülke konumunda. İsviçre bunu ortaya çıkardı. Burada ülkede ortalama maaş alan bir birey 15 yıl 3 ay çalışırsa euro milyoneri olabiliyor. 18 yıl 2 ay ile İsviçre Singapur, 18 yıl 6 ay ile Lüksemburgve 21 yıl 3 ay ile Amerika Birleşik Devletleri takip etti. Avrupa Birliği’nin en güçlü ülkelerinden biri Almanya1 milyon euro kazanmak 30 yıl 8 ay sürüyor.

Güçlü ekonomilere sahip Avrupa dışındaki ülkeler Japonya Euro milyoneri olmak 35 yıl 10 ay sürüyor. Bu ülkenin sıralaması 23. Teknolojisiyle ünlü Güney Kore 25. sırada ve bu ülkede 1 milyon euro kazanmak 39 yıl 1 ay sürüyor. Bu dönemde 28. sırada Suudi Arabistan44 yıl 9 aydır.

Listenin ilk yarısında dikkat çeken ülkelerden biri yani ilk 51 Çince . 42. sırada yer alan Çin’de euro milyoneri olmak için 84 yıl 3 ay çalışmak gerekiyor. Bizim komşumuz Yunanistan Öte yandan Türkiye’de 102 yıl 1 ay çalışırsanız euro milyoneri oluyorsunuz. Çin ve Yunanistan’da maaşlı bir işçinin ömrünün sonuna kadar euro milyoneri olması mümkün değil.

102 ülkeyi kapsayan anketin 64. kez Irak bulunur. Yıllardır toparlanamayan bir ülkede euro milyoneri olmak için 163 yıl 2 ay çalışmak gerekiyor. Elbette böyle bir ihtimal teknik olarak mümkün değil ama Irak Türkiye’den daha iyi durumdadikkat çekici.

Türkiye’yi dolaştık

102 ülke arasında 77. sırada türkiye Türkiye’de milyoner olmak için 214 yıl 8 ay eğitim gerekiyor. Ortalama çalışma ömrünün kat kat fazlası olan bu süre, Türkiye’de 1 milyon euro kazanmanın normal şartlarda mümkün olmadığını gözler önüne seriyor. Vietnam, Kuzey Makedonya, Bolivya, ArnavutlukVe Moldovahemen üstümüzde, Peru, Arjantin, El Salvador, KenyaVe Brezilyahızla altımızda.

Euro milyoneri olmanın en zor olduğu ülkeler:

yapılmış araştırmaya göre664 yıl 6 ay çalışma süresi ile euro milyoneri olmanın en zor olduğu ülke Pakistan . 646 yıl 8 aylık bir çalışma süresi ile bu ülke üzerinde hızla Şeker mısır bulunur. Uganda, Nijerya, Nepal ve Bangladeş gibi ülkeler de listenin son sıralarında yer alıyor.

emirgazi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu