Haber

Memduh Büyükkılıç pazarlamacılarla buluştu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde Kayseri halkına ulaştırmaya devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu hizmetlerde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine ayrı bir önem veriyor.

Bu kapsamda her zaman sahada ve vatandaşın yanında olan Önder Büyükkılıç, bu kez Melikgazi ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’ndeki pazar yerini ziyaret etti. Hürriyet Pazar Yeri’nde market esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek gelen talep ve teklifleri yerinde dinledi.

Pazarda alışveriş yapan ve tanıştığı çocuklarla yakından ilgilenen Büyükkılıç, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

“KAYSERİ VE KAYSERİ HALKINA HİZMET VERMEKTEN ONUR VE MUTLULUK YAŞIYORUZ”

Kayseri’ye ve Kayseri halkına hizmet etmenin onur ve memnuniyetini yaşadıkları kadar anlamlı ve büyük bir sorumluluk taşıdıklarının bilinciyle hareket ettiklerini belirten Önder Büyükkılıç, “Yerel yöneticiler olarak her zaman el ele, kol kola olduk. Hizmet etmeyi sevdiğimiz hemşehrilerimiz. Sahada olmak yerel yöneticiler için olmazsa olmazdır. Bugün Hürriyet Pazar Yeri’ni ziyaret ederek güzel bir havada buradan alışveriş yapan vatandaşlarımız ve esnafımızla sohbet ettik. Allah helalinden bol kazançlar versin” dedi.

Büyükkılıç, pazar yerinde çay satan bir esnaftan pazar esnafına çay ikram etti.

Pazarcılar ve vatandaşlar da Kayseri’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Önder Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu