Haber

Küçük Neva Foça Belediye Başkanı Oldu

23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl İzmir’in Foça ilçesinde belediye başkan koltuğuna 5 yaşındaki küçük öğrenci Neva Simavlı oturdu.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Reha Necla Midilli Vakfı Anaokulu 5 yaşındaki öğrencisi Neva Simavlı ile birlikte okul arkadaşları, öğretmenleri ve öğrenci velilerini Cumhurbaşkanlığı makamında kabul etti. Simavlı bu yıl belediye başkanlığı koltuğunun temsilcisi oldu.

Küçük Neva ve arkadaşları, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’den sahil şeridinde çocuk oyun parkları ve öğrenme materyalleri istedi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, “23 Nisan’da Foça Belediye Başkanı sevgili Neva Simavlı ve okul arkadaşlarıyla görüşmeye geldik. Çocukların en temel hak ve özgürlüklere sahip olması için çalıştık. Reha Necla Midilli’ye teşekkür ediyoruz. Vakfı Anaokulu öğretmenleri ve velilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.” .

Okul Müdürü Mehmet Emin Gekçe, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; Reha Necla, Midilli Vakfı Anaokuluna desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu