Haber

Giresun’da Yaşlı Çift Cinayet-Suikast Vakası

GİRESUN’un Alucra ilçesinde yaşayan Ali Sağlık (85), karısı Fatma Sağlık’ı (86) av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan Hayat Sen Diyorsun adlı programın 168. bölümüne konuk olduğu öğrenildi.

Ali Sıhhat, ilçeye bağlı Hacıhasan köyündeki evlerinde eşi Fatma Sağlık’ı av tüfeğiyle vurdu, ardından aynı tabancayla intihar etti. Silah seslerini duyan köylüler eve geldiklerinde yaşlı çifti kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Ali ve Fatma Sağlık çiftinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Sağlık çiftinin Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar’ın kayınpederi ve kayınvalidesi olduğu öğrenilirken, Ali Sağlık’ın yaklaşık bir hafta önce tüm mal varlığını devlete bağışladığı iddia edildi.

Alucra İlçe Belediye Başkanı Suat Aybar’ın kayınpederi ve kayınvalidesi olduğu öğrenilen Ali ve Fatma Sıhhat çiftinin 168. bölümüne konuk olduğu öğrenildi. TRT 2018’de. Programda yaşı yarım asrı geçen yaşlı çiftlerin hayatları, yaşamları ve deneyimleri ele alınıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu