Haber

Fernando Muslera: Şampiyonluğa odaklandım

Galatasaray’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular dün akşam yaptıkları tatbikatın ardından iftar sofrasında bir araya geldi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı Erden Timur, Futbol A Takımı Teknik Yöneticisi Okan Buruk, kaptan Fernando Muslera, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı iftar yemeğinde Galatasaray Televizyonuna açıklamalarda bulundu.

“Hepimiz şampiyonluk mücadelesine odaklandık”

Şampiyonluk hakkında konuşan Fernando Muslera şunları söyledi:

“Teknik ekip, oyuncular, hepimiz şampiyonluk mücadelesine odaklandık. Bunun için Erden Bey’e ve başkana teşekkür ediyoruz. Taraftarımızla birlikte fedakarlıklar yaparak şampiyonluk yolunda birlikte ilerlemeye çalışıyoruz.”

“Adana Demirspor maçı çok zor bir maç olacak”

Muslera, Süper Lig’in 27. haftasında oynayacakları Adana Demirspor maçıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Adana Demirspor maçı çok zor bir maç olacak. Milli takım maçlarından sonra oynanan maçlar zor. Çok sayıda milli oyuncumuz var. Bizim için ayrı bir mücadele diyebiliriz.”

“Bazen kaybetmek önemlidir”

Fernando Muslera açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bazen kaybetmek önemlidir. Bizi gerçeklerle yüzleştiriyorlar. Rakipler bize karşı yüzde 200 oynuyor. Çok iyi bir takımımız var. Cumartesi gününden itibaren tüm maçları kazanıp şampiyonluğa doğru ilerleme hedefimiz var. “

“Okan Hoca çok iyi iş çıkardı”

Uruguaylı kaleci son olarak Okan Buruk hakkında şunları söyledi:

“Adaptasyon önemli bir şey. Oyuncularda zorluk olabiliyor. Dil, kültür, futbol farklı. Hızlı ve farklı bir futbol oynanıyor. Bu grup inanılmaz oyunculardan oluşuyor, çabuk adapte oldular. Okan Hoca da burada çok iyi iş çıkardı. Olmalı. altı çizilmelidir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu