Haber

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi İlk Ziyaretini Oltu’ya Gerçekleştirdi

Göreve geldiği günden bu yana yoğun bir program takip eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerinin ilkini Oltu’ya gerçekleştirdi.

Oltu OSB girişimci heyeti ve yönetim kuruluyla bir araya gelen Vali Mustafa Çiftçi, “Kaldığımız yerden devraldığımız hizmet bayrağını gücümüz yettiğince ve gücümüz yettiğince daha ileri noktalara taşımak istiyoruz” dedi. ” Vali Çiftçi konuşmasına, “Oltu’da bulunduğumuz süre içerisinde Valimiz Yücel Yavuz’u rahmetle anıyorum” diyerek başladı. dedi.

“Eksikleri yerinde görüp düzelteceğiz”

Toplantının ardından Vali Mustafa Çiftçi, 2. OSB’nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu. Altyapıyla ilgili eksikliklerin ilk fırsatta tamamlanacağını belirten Vali Çiftçi, “Bugün Oltu ilçemize ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Normalde bu ziyareti göreve başladığım ilk gün planlamıştım. Ancak öyle oldu. Göreve başladığım ilk günden itibaren yavaş bir program. Milli Eğitim, Turizm ve Dışişleri Bakanlarımızın şehrimizi ziyaret etmesiyle fırsatımız oldu. Olmadı. Daha sonra muvazzaf kaymakamlarımız yer değiştirdi ve atamalar devam edince Gelenek olduğu için ziyaretimiz bugüne ertelenmiştir.Bugün ilk ziyaretimizi Oltu’ya yapmamızın nedeni, Oltu OSB’nin müteşebbis heyet ve yönetim kurulu başkanlığını yapıyor olmamızdır.Tamam, burada da müteşebbis heyet ve yönetim kurulu başkanıyız. Sayın Bey’den devraldığımız hizmeti kaldığımız yerden daha ileri noktalara taşımak istiyoruz.İnşallah bugün yönetim kurulu toplantısını yapacağız.Altyapıyla ilgili yapacak işlerimiz var, heyeti oluştururken de yapacağız. Özellikle Organize Sanayi Bölgemizle ilgili yapılacak hizmetlere odaklanın. Sorumlu bölge müdürlerimizi de buraya davet ettim. “Gerekli incelemeleri tekrar yapıp eksikleri elimizden geldiğince tamamlamaya çalışacağız” dedi.

Vali Çiftçi’nin 2. OSB’deki toplantı ve incelemelerine Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, Belediye Başkanı Necmettin Taşçı ve bölge-il müdürleri eşlik etti. Yurtlar hakkında bilgi veren Vali Çiftçi, Kredi Yurtlar Kurumu’na kapasitenin üzerinde başvuru olduğunu ve Gençlerin yurtlara başvurduğunu söyledi. Spor Yurt sorununun İl Müdürlüğümüzle birlikte çözüldüğünü sözlerine ekledi. – ERZURUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu