Haber

Denizli’de 3 Katlı Binada Çıkan Yangın Sonucunda 95 Yaşındaki Adam ve Yeğeni Son Dakikada Kurtarıldı

Denizli’de 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, alt katlara da sıçradı. Binanın iki katını kül eden yangında 95 yaşındaki yaşlı adam ve yeğeni son anda binadan çıkmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre; Muratdede İlçesi Merkezefendi Mahallesi 226/1 Sokak üzerinde bulunan 95 yaşındaki İsa Balki’ye ait 3 katlı apartmanın çatı katında yangın çıktı. Yeğeniyle birlikte evi temizlerken dumanları fark eden yaşlı adam, yeğeniyle birlikte yanan binadan son anda çıkmayı başardı. Çatıda çıkan yangının alt kata da sıçradığını gören amca ve yeğeni, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Çatı katını ve alt kattaki daireyi kaplayan alevlere Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek, yapılan yoğun müdahale sonucu yangını kontrol altına aldı. 95 yaşındaki yaşlı adam, evinin karşısında oturarak, evini saran yangını söndürme çabalarını endişeli gözlerle izledi.

Kontrol altına alınan yangının elektrik kontağından çıktığı düşünülürken, kesin nedeninin yapılan incelemeler sonrasında netleşeceği öğrenildi. Yangın sonucu binanın üst iki katı kullanılamaz hale geldi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da evi yanan aileyi ziyaret ederek, acil şifalar diledi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. – DENİZLİ

habergumusova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu