Haber

Başkan Altay: “Milletimiz En Yüksek Oyu Cumhurbaşkanımıza Vererek Güvenini Göstermiştir”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 14 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerde Konya halkına ve Türk milletine demokratik tercihlerinden dolayı teşekkür etti. Önder Altay, “Milletimiz, Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu vererek güvenini göstermiştir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakımız. 28 Mayıs’ta Türkiye’nin Asrı için yeniden sandık başına gidecek ve Cumhurbaşkanımızı destekleyeceğiz ve bunun için daha çok çalışacağız” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ikinci tip olmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ülke olarak yaşadığımız seçim sürecinde iki hafta sonra ikinci bir ırk seçiminin yapılacağını hatırlatan Önder Altay, “Milletimizin birinci tercihi başımızın üstündedir. Pazar günü alınan seçim sonuçları milletimizin en yüksek oyu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakımıza vererek inancını gösterdiğini göstermiştir. Her iki kişiden biri Cumhurbaşkanımıza oy verdi ve Cumhur İttifakımız Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çoğunluğu elde etti. Başta Konyalı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimize demokratik tercihlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.”

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen ve önceki dönemde görev yapan milletvekillerine, milletvekili adaylarına, teşkilat mensuplarına, YSK yetkililerine, sandık görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür eden Önder Altay, “Bu görevi üstlenen meslektaşlarımıza başarılar diliyorum. yeni dönemde milletvekili seçildi. Tanrı kutsasın. 28 Mayıs’ta Türk Asrı için yeniden sandığa giderek Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz ve bunun için daha çok çalışacağız.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sarkisla-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu