Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında da depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Gaziantepli depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Nurdağı ve İslahiye’de iftar çadırları kuran Antalya Büyükşehir Belediyesi, sahur ve iftarlarda 1500 kişilik yemek hazırlıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlara yemek ikramında bulunuyor.

Gaziantep’in deprem bölgesi olan Nurdağı ilçesinde Uyum Merkezi kurarak depremin yaralarını sarmaya çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor. Gazianteplilerin takdirini kazanan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayında da yardımlarına ve çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

1500 KİŞİNİN GÜNLÜK YEMEĞİ

Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde iftar çadırları kuran Antalya Büyükşehir Belediyesi, her gün sahur ve iftarlarda 1500 kişiye yemek dağıtıyor. Ayrıca büyükşehir ekipleri, seyyar ekiplerle mahallelere giderek iftar öncesi yemek dağıtıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını öven

ANTEPLİ DEPREM MAĞDURLARINDAN TEŞEKKÜRLER
Depremzede Gaziantepli vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait iftar çadırlarında iftar açtıklarını belirterek, “Burada her şeyi eksiksiz veriyorlar. Çok memnun olduk. Allah bin kere razı olsun” diye teşekkür etti. Depremzede bir depremzede, depremin ardından 40 gün Antalya’da kaldığını belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da da depremzedelere çok güzel hizmetler yaptı. Muhittin Böcek çok sağolun.Antalya Büyükşehir Belediyemizden Allah razı olsun.Sürekli gelip gidiyorlar bizi aç bırakmıyorlar.”

KOORDİNATÖR BELEDİYESİ
Diğer belediyelerin Gaziantep’e gönderdiği yardımların dağıtımını koordinatör belediye olarak koordine eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, gönderilen giysi ve ayakkabıların da dağıtımını yaptı.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu